Vaellukset

Täältä löydät tietoa Kokkomäen suosituista vaelluksista! Ratsuina reippaat mutta rauhalliset suomenhevoset joiden selästä käsin pääset turvallisesti tutustumaan Keski-Suomen kauniisiin maastoihin! Vauhdinjako vaelluksilla ryhmän taitojen mukaan!

Kysy lisää, ja tervetuloa nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja hyvästä seurasta! Seuraavana valmiita vaelluspakettejamme, osasta kuvia saat suuremman kuvan klikkaamalla!

Uutuus! Kesällä lauantai-vaellukset!

Kesällä leirien välissä pääset mukaan lyhyelle vaellukselle:

Lyhyet Vaellukset


Einari Vuorelan vaellus

Vaellus suuntautuu runoilija Einari Vuorelan kotimaisemiin. Jukojärven rantoja myötäileville poluille ja metsiin, maisemat saavat meidät ymmärtämään kauniiden runojen lähteet. Ison pirtin tunnelmallisessa tuvassa nautimme maakunnan kuuluja perinneruokia ja kuulemme kylän historiaa. Yövymme aittamajoituksessa. Paluumatkalla poikkeamme Vehkomäen lammastilalla ja Ruodemäen luomupuutarhalla.

Täysihoito,pe-su, ratsastusta yhteensä 9 tuntia!

Hinta: 270e


Herpmannin poikain vaellus

Unohtumaton vaellus Keuruun historiallisissa maalaismaisemissa, kuuluisien Herpmannin veljesten jalanjäljillä. Majoitumme Ampialan mäelle Rahikkalan Kartanoon, aittoihin tai mökkimajoitukseen lähelle veljesten piilopirtin sijaintia. Maittavaa kotiruokaa, sauna ja iltanuotio tarinoineen. Tutustumme muistomerkkiin ja jylkynkiveen. Paluumatka Asunnan kylän kautta uittaen hevosia Asuntajärven poukamassa.

Täysihoito, pe-su, ratsatusta yhteensä 9 tuntia.

Hinta: 270e


Syrjäharjun vaellus

Syrjäharju on jääkauden aikainen kilometrejä pitkä hiekkaharju, jonka päältä on paikoitellen hienot näkymät metsälampien ja soiden yli. Polun varrella pysähdymme metsästäjien kodalla evästauolla. Jatkamme latu-uraa korpimetsän halki Löytänän maatilalle, jossa ruokailemme, saunomme, uimme ja tutustumme tilan tuotantosuuntaan. Illalla on myös mahdollisuus vierailla kuuluissa Petäjäveden vanhassa kirkossa tai Tampin luontopolkukierroksella. Hyvin nukutun yön jälkeen huhuilemme ratsumme haasta ja jatkamme matkaa kohti kokkomäkeä ruokailemaan kertaamaan retken kokemuksia.

Täysihoito, ratsastusta 9 tuntia

Hinta:270e


Asunnan talvivaellus

Yövy korkeatasoisessa hirsimökissä, ratsasta lumisten kuusimetsien suojassa. Pidä ruokatauko lämpimässä kodassa ja pysähdy iltapäiväkahville majatalossa. Matkan varrelle mahtuu nähtävyyksiä, tarinoita ja laavuja. Illalla saunaan ja pulahdus avantoon! Majoitus täysihoidolla Rimmin lomamökeillä.

Talvivaelluksia järjestetään lokakuusta maaliskuuhun, ryhmän koko neljästä kahdeksaan henkeä.

Hinta:

Ohjelmaan voivat sisältyä myös käynnit: